Facebook

Katrijn Vanwynsberghe likes

Kookdagboek KatrijnKookdagboek Katrijn
Create your Like Badge
Print Friendly and PDF

donderdag 16 juni 2016

Pizzawraps

7 ingrediënten, een oven en weinig tijd. Dat is alles wat je nodig hebt om dit snel gerecht klaar te maken. Snel en gezond, het kan dus echt.

Recept: Pizzawraps



Ingrediënten voor 4 personen:

8 volkoren wraps
8 el tomatenpassata (eventueel zelfgemaakt)
40 kerstomaten
250 g hespenreepjes
2 bollen mozzarella
Italiaanse kruiden
enkele blaadjes snijbiet voor de afwerking

Klaar in een half uurtje

  • Verwarm je oven voor op 200°C.
  • Bekleed 4 bakplaten met bakpapier.
  • Verdeel de wraps over de platen.
  • Schep op elke wrap een el passata en smeer deze uit. Laat een cm van de rand zeker vrij. Gebruik niet meer passata. Wraps zijn dun en worden sneller slap dan een echte pizzabodem. Let dus op met vochtige ingrediënten.
  • Halveer de kerstomaten en verdeel ze over de wraps.
  • Verdeel de hesp over de wraps.
  • Laat de mozzarella uitlekken, dep droog en snij in blokjes.
  • Verdeel de kaas over de wraps.
  • Strooi een beetje Italiaanse kruiden over de wraps.
  • Schuif de platen in de warme oven en bak de pizzawraps gedurende 7 minuten.
  • Haal de pizzawraps uit de oven en schep ze op borden.
  • Werk af met de blaadjes snijbiet.


Varieer eens met de toppings, zo heb je elke keer weer iets lekkers.

Zeevruchten staan zeker bij mijn favorieten voor op de pizzawraps.

Serveer er nog een lekkere komkommersalade bij en je hebt je dagelijks portie groenten ook nog binnen.

Lieve kookgroetjes van Katrijn!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten