Facebook

Katrijn Vanwynsberghe likes

Kookdagboek KatrijnKookdagboek Katrijn
Create your Like Badge
Print Friendly and PDF

vrijdag 15 april 2016

Italiaanse ei-bol

Broodjes zijn altijd heerlijk. Met broodjes kan je eindeloos variƫren. Op mijn blog vind je al verschillende mogelijkheden, neus dus zeker eens rond.

Vandaag ging de keuze naar Italiaanse bollen. Ze smaken zo lekker naar het zuiden.

Recept: Italiaanse ei-bol



Ingrediƫnten voor 4 bollen.

4 Italiaanse bollen
6 eitjes
peper en zout
2 romatomaten
zelfgemaakte tomatentapenade
http://kookdagboekkatrijn.blogspot.be/search?q=tapenade
een beetje tuinkers
enkele schilfers Parmezaanse kaas
4 kl lookmayonaise

Klaar in een half uurtje

  • Klop de eitjes los en kruid ze met peper en zout.
  • Smelt een beetje boter in een pan en bak 1/4 van het mengsel tot een omeletje.
  • Smelt opnieuw boter en bak nog 3 omeletjes.
  • Leg de omeletjes op een bord en laat ze afkoelen.
  • Snij de tomaten in schijfjes.
  • Knip de tuinkers van het matje.
  • Snij de bollen door en besmeer ze met tapenade.
  • Vouw een omeletje dubbel en dan nog eens dubbel en leg het op de tapenade.
  • Leg er per bol enkele schijfjes tomaat op.
  • Werk af met de tuinkers en de kaas.
  • Besmeer de bovenste helft van de bol met 1 kl lookmayonaise.
  • Leg het deksel nu op de bol.


Smullen maar!!!

Lieve kookgroetjes van Katrijn!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten