Facebook

Katrijn Vanwynsberghe likes

Kookdagboek KatrijnKookdagboek Katrijn
Create your Like Badge
Print Friendly and PDF

donderdag 25 februari 2016

Restjesdag: salade van gestoomde vis

Wat doe je als je een stukje vis over hebt? Waarin gebruik je een kliekje gekookte broccoliroosjes?

Creatief zijn en niks verloren laten gaan.

In dit geval kan je wellicht al raden wat ik ga maken. Inderdaad een snelle vissalade voor op een krokante cräcker of geroosterde boterham of misschien zelfs zo recht uit het kommetje.

Recept: Salade van gestoomde vis



Ingrediënten (voor hoeveel personen hangt af van wat je over hebt)

Een stukje gestoomde vis van de avond ervoor
peper en zout
een kliekje broccoliroosjes
een beetje mayonaise

Klaar in 5 minuten

  • Trek de vis uiteen tot kleine draadjes met behulp van 2 vorken.
  • Snij de broccoliroosjes heel klein.
  • Meng de vis en de broccoli en roer er een beetje mayonaise onder.
  • Kruid met peper en zout.
  • Klaar is kees !



Zo snel kan lekker eten klaar zijn en nog leuker is dat er niks in de vuilnisbak belandt.

Lieve kookgroetjes van Katrijn!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten