Vandaag een snel gerechtje. Een half uurtje werk en je hebt een volwaardige maaltijd op tafel gezet.
Recept: Kalkoenwraps
Ingrediƫnten voor 4 personen
8 meergranenwraps
400 g kalkoenfilet
400 g Parijse champignons
1/2 rode chilipeper
peper en zout
1 dikke wortel
2 el olijfolie
groenten voor een slaatje naar keuze
Voorbereiding en bereiding: 30 minuten
- Snij de kalkoenfilet in reepjes.
- Breng gezouten water aan de kook in een pannetje.
- Schil de wortel en snij in kleine blokjes.
- Kook de wortel gaar, giet af en zet apart.
- Kuis de champignons en snij in stukjes.
- Ontpit de chilipeper en hak hem fijn.
- Verwarm de olijfolie in een pan en bak de kalkoenreepjes bruin.
- Kruid het vlees met peper en zout.
- Als het gaar is haal je het vlees uit de pan.
- Bak de champignons in het braadvet van het vlees.
- Voeg de chilipeper toe en kruid met wat extra peper en zout.
- Voeg de wortelblokjes en het vlees toe en laat nog even doorwarmen.
- Warm de wraps even op in de microgolfoven of in de gewone oven.
- Leg de wraps open en verdeel het kalkoenmengsel over de 8 wraps.
- Vouw de zijkanten van de wraps een beetje naar binnen zodat de zijkanten gesloten zijn.
- Rol dan de wrap op.
- Zet eventueel vast met een prikker.
- Serveer 2 wraps per persoon en serveer er een salade naar keuze bij.
Lieve kookgroetjes en smakelijk !!
Katrijn !!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten