Facebook

Katrijn Vanwynsberghe likes

Kookdagboek KatrijnKookdagboek Katrijn
Create your Like Badge
Print Friendly and PDF

Wie ben ik

Mijn foto

Op weekdagen bezorg ik jullie een lekker gerecht met een duidelijk recept zodat je eenvoudig zelf aan de slag kan. Veel plezier !

dinsdag 1 december 2015

Kalkoenwraps

Vandaag een snel gerechtje. Een half uurtje werk en je hebt een volwaardige maaltijd op tafel gezet.

Recept: Kalkoenwraps



Ingrediƫnten voor 4 personen

8 meergranenwraps
400 g kalkoenfilet
400 g Parijse champignons
1/2 rode chilipeper
peper en zout
1 dikke wortel
2 el olijfolie

groenten voor een slaatje naar keuze


Voorbereiding en bereiding: 30 minuten

  • Snij de kalkoenfilet in reepjes.
  • Breng gezouten water aan de kook in een pannetje.
  • Schil de wortel en snij in kleine blokjes.
  • Kook de wortel gaar, giet af en zet apart.
  • Kuis de champignons en snij in stukjes.
  • Ontpit de chilipeper en hak hem fijn.
  • Verwarm de olijfolie in een pan en bak de kalkoenreepjes bruin.
  • Kruid het vlees met peper en zout.
  • Als het gaar is haal je het vlees uit de pan.
  • Bak de champignons in het braadvet van het vlees.
  • Voeg de chilipeper toe en kruid met wat extra peper en zout.
  • Voeg de wortelblokjes en het vlees toe en laat nog even doorwarmen.
  • Warm de wraps even op in de microgolfoven of in de gewone oven.
  • Leg de wraps open en verdeel het kalkoenmengsel over de 8 wraps.
  • Vouw de zijkanten van de wraps een beetje naar binnen zodat de zijkanten gesloten zijn.
  • Rol dan de wrap op.
  • Zet eventueel vast met een prikker.
  • Serveer 2 wraps per persoon en serveer er een salade naar keuze bij.


Lieve kookgroetjes en smakelijk !!

Katrijn !!